پیتزا یک غذای لذیذ و خوشمزه است که آماده سازی آن زمان زیادی لازم ندارد و شما در مواقعی که شاغل هستید و یا به هر دلیلی زمان کمی دارید که در آشپزخانه صرف کنید تنها غذایی که به ذهنتان می رسد درست کنید پیتزا است. پیتزا غذایی است که تمام رده های سنی دوست دار آن هستند و این غذا را می پسندند و شما کمتر کسی را پیدا می کنید که عاشق پیتزا نباشد.
ما امروز قصد داریم در این محتوا طرز تهیه پیتزای گوشت خانگی را به شما آموزش دهیم تا شما بتوانید در کنار عزیزانتان این پیتزا را تهیه کنید و نوش جان کنید از مزیت های پیتزای خانگی این است که می توانید خمیر پیتزا را که در مقاله « طرز تهیه خمیر پیتزا » توضیح دادیم خودتان درست کنید و به نوعی از تمام محتویات پیتزا مطمئن باشید و بعضی ها دوست دارند که پیتزای آنها پنیر بیشتری داشته باشد و این هم دست خودتان است چون در پیتزای خانگی دستتان برای همه چیز باز است.
پس از اینکه مواد را آماده کردید و دم دستتان قرار دادید شروع می کنیم به آماده سازی پیتزای گوشت
ابتدا باید پیاز را خیلی ریز خورد کنید و با کمی روغن در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شوند.
در این مرحله گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تا زمانی که رنگ گوشت چرخ کرده عوض شود آن را تفت می دهیم و همچنین قارچ هایی که از قبل خورد کرده ایم اضافه می کنیم و می گذاریم کمی نرم شوند.
نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط شان می کنیم و می گذاریم رب گوجه فرنگی به خورد مواد برود و بعد ماهیتابه را از روی حرارت بر میداریم.
در این مرحله باید سینی فر را چرب کنید و خمیر پیتزا را روی آن بگذارید و بعد کمی سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا میریزیم و پخش می کنیم تا جایی که کل خمیر را بپوشاند.
و الان پنیر پیتزا را باید روی سطح خمیر بریزیم با این کار مواد به سطح خمیر پیتزا می چسبند و همچنین پیتزای ما خوشمزه تر نیز می شود
در این مرحله گوشت و قارچ را روی خمیر پیتزا می ریزیم و بعد دوباره کمی پنیر پیتزا روی سطح موادمان می ریزیم.
اگر فلفل دلمه ایی دوست دارید یک عدد فلفل دلمه را نگینی خورد کنید و روی سطح پیتزای گوشت را با فلفل دلمه ای بپوشانید این کار هم رنگ قشنگی به پیتزایتان میدهد و هم اینکه یک عطر خاصی را در پیتزایتان تجربه خواهید کرد.
فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حالا پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که پنیر روی پیتزا طلایی شود می توانید پیتزا را از فر در بیاورید و نوش جان کنید.
درباره این سایت